Spring naar inhoud

Community

Samen maken we Drupal voor Overheden beter

Al tien jaar stoppen we alle verbeteringen en uitbreidingen die we samen maken in één uniek open source platform. Niet het wiel opnieuw uitvinden, maar samen de beste oplossing creëren. Functionaliteiten kunnen naar wens voor jouw website in- of uitgeschakeld worden, maar we zorgen altijd voor één naadloos functionerend geheel.

Drupal voor Overheden Community

Praat mee. Denk mee. Ontwikkel mee. Op de online community ontmoet je collega’s van andere overheidsorganisaties en maak je kennis met ontwikkelaars van Drupal voor Overheden. Stel je vragen, doe een voorstel voor verbetering, een nieuwe functionaliteit of duik in de handleidingen en how-to’s.

Eén keer per maand praten we online bij tijdens de presentatie van de nieuwe release en het vragenuurtje. Twee keer per jaar organiseren we een event, om samen nieuwe onderwerpen uit te diepen en de klokken gelijk te zetten.

Samen kom je verder

De voordelen van samenwerken

Samen denken we vanuit meerdere invalshoeken na over nieuwe ideeën. Dat levert een betere en flexibelere oplossing op, die voor iedereen goed werkt.

Een ander voordeel is dat je kosten met elkaar deelt. We maken iets maar één keer, en dat doen we goed. En alle verbeteringen en nieuwe functionaliteit komt vervolgens als standaard functionaliteit beschikbaar voor alle gebruikers. Hoe meer organisaties meedoen aan het ontwikkelen, hoe lager de kosten voor deelname.

Ontdek de kracht van Drupal voor Overheden

Tijdens een online demo krijg je een uitgebreide rondleiding door Drupal voor Overheden en kun je al jouw vragen stellen aan onze experts.


  • Over ons

    Onze teams zorgen elke dag voor een toegankelijk en stabiel platform dat de gebruiker ondersteunt bij alle taken.

    Lees meer over ons

  • Boek een demo

    Ontdek wat er allemaal met het Drupal voor Overheden platform mogelijk is en hoe het werkt.

    Boek een demo