Spring naar inhoud

Integraties

Maak verbinding met de systemen die je al gebruikt

Of je nu gewoon een link plaatst naar een ander systeem, of juist gegevens en diensten integreert met behulp van een koppeling, met Drupal voor Overheden krijg je een gestroomlijnde dienstverlening.

Drupal voor Overheden werkt in alle situaties

Als overheidsorganisatie voer je veel taken uit en werk je met veel soorten systemen. Drupal voor Overheden sluit naadloos aan, hoe complex de situatie ook is.

Met Drupal voor Overheden heb je een gebruiksvriendelijk platform voor online dienstverlening. Het is modulair opgebouwd. Alle functionaliteiten zijn standaard aanwezig zijn en worden precies op maat ingesteld. Bovendien kun je modules makkelijk combineren met je huidige systemen, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Je kunt dus snel en gemakkelijk een naadloze integratie realiseren voor elke situatie.

Veilig gegevens opvragen en toegankelijk maken

Help gebruikers interactief door een keuzeproces of aanvraag heen, dankzij handige vraagbomen en uitgebreide webformulieren.

Via het Drupal voor Overheden platform kun je alle producten en diensten gemakkelijk ontsluiten met behulp van de volledige eFormulieren functionaliteit. We ondersteunen veel inlogmethoden, waaronder DigiD, eHerkenning en eIDAS, en we maken gebruik van prefill om persoons- en bedrijfsgegevens automatisch in te vullen.

Via de Mijn-omgeving bied je gebruikers toegang tot informatie uit andere systemen, zoals de status van lopende zaken of informatie over OZB/WOZ. Je kunt ook gerelateerde diensten en producten aanbieden, zoals relevante documenten of de mogelijkheid om bezwaar in te dienen. Kortom, met Drupal voor Overheden heb je een gebruiksvriendelijk platform waarmee je snel en veilig informatie kunt delen en diensten kunt aanbieden.

Multi-inzetbare Mijn Omgeving en toegankelijke formulieren

Je kunt de Mijn Omgeving en webformulieren van Drupal voor Overheden ook los van een bestaande website inzetten voor je eDienstverlening.

Maak je gebruik van een ander CMS en heb je toch een formulierentool en Mijn Omgeving nodig? De modulaire opzet van het Drupal voor Overheden platform maakt het mogelijk!

Alle gangbare koppelingen zijn beschikbaar en je maakt gemakkelijk personaliseerbare, multi-step formulieren met afhankelijke velden en slimme validaties. Natuurlijk ondersteunen de webformulieren ook meerdere talen.

Ontdek de kracht van Drupal voor Overheden

Tijdens een online demo krijg je een uitgebreide rondleiding door Drupal voor Overheden en kun je al jouw vragen stellen aan onze experts.


 • Community

  Samen maken we de beste oplossingen om Drupal voor Overheden nog slimmer, sneller en beter te maken.

  Lees meer over de community

 • Over ons

  Onze teams zorgen elke dag voor een toegankelijk en stabiel platform dat de gebruiker ondersteunt bij alle taken.

  Lees meer over ons

 • Boek een demo

  Ontdek wat er allemaal met het Drupal voor Overheden platform mogelijk is en hoe het werkt.

  Boek een demo