Spring naar inhoud

Over ons

Online professionals

Online zaken doen, vraagt om vertrouwen. Onze teams zorgen elke dag voor een toegankelijk en stabiel platform dat de gebruiker ondersteunt bij het uitvoeren van haar of zijn taak. Zowel aan de ‘achterkant’ voor de redacteuren, als aan de ‘voorkant’ voor jouw inwoners en ondernemers.

Het ontstaan van Drupal voor Overheden

In 2013 is Drupal voor Overheden bij gemeente Vught ontstaan, met als doelstelling “Excellente online dienstverlening voor inwoners en ondernemers.” Met gebruikersonderzoek hebben we uitgezocht wat mensen van een website nodig hebben, om snel en met vertrouwen hun zaken bij de gemeente te regelen.

De afgelopen tien jaar hebben veel overheidsorganisaties voor Drupal voor Overheden gekozen. En hebben ze het mede ontwikkeld tot het platform voor online dienstverlening en informatievoorziening wat het nu is. iO heeft het herbruikbare open source Drupal voor Overheden platform gebouwd.

Experts in online dienstverlening

De makers van Drupal voor Overheden

Sinds 2013 is Drupal voor Overheden continu in ontwikkeling gebleven en heeft iO samen met zo’n 60 overheidsorganisaties het platform steeds verder verbeterd en uitgebreid. Altijd met focus op de oorspronkelijke doelstellingen én de gebruikers voor wie we het doen.

Het team

Twee teams werken aan het Drupal voor Overheden platform. Deze teams hebben alle kennis en kunde in huis om ook van jouw website een succes te maken. Met meerdere experts op het gebied van toegankelijkheid, software-architecten, trainers, adviseurs en projectmanagers werken wij voor en met overheidsorganisaties.

Ruim 25 gespecialiseerde ontwikkelaars zorgen dat het platform stabiel en snel draait. En we zorgen dat elke verbetering of uitbreiding snel, herbruikbaar en open source wordt ontwikkeld, zodat alle aangesloten organisaties er gebruik van kunnen maken.

 • Jan ten Hoor

  Account Manager

 • Ben Jaspers

  Team lead en projectmanager

 • Team D

  Ontwikkelteam

 • Team Pinetree

  Ontwikkelteam

Powered byiO

Experts helpen je bij het verbeteren van jouw platform

Alles voor een optimale en excellente gebruikerservaring

Naast Drupal voor Overheden biedt iO end-to-end services voor jouw digitale vraagstukken op het gebied van strategie, creatie, marketing en technologie.

 • We helpen je met UX/UI design, copywriting, contentaudits en -advies en (content)marketing voor een optimale klantreis en beleving.

 • Wat drijft de bezoekers van je website nu echt? Onze experts geven je inzicht met gebruikersonderzoek, klantreis-onderzoek en data-analyse.

 • We staan voor veiligheid, zijn AVG/BIO- en WCAG-compliance, bieden integraties met andere systemen en koppelingen, hosting en website-ontwikkeling.

Ontdek alle diensten van iO


 • Community

  Samen maken we de beste oplossingen om Drupal voor Overheden nog slimmer, sneller en beter te maken.

  Lees meer over de community

 • Boek een demo

  Ontdek wat er allemaal met het Drupal voor Overheden platform mogelijk is en hoe het werkt.

  Boek een demo